Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

«Εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση»

Aγαπητοί γονείς,


Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας έχει κάνει τις εξής  ενέργειες σχετικά με την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση:
1.       Όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου επικοινωνούν με τους μαθητές και μαθήτριές τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

2.       Οι γονείς των μαθητών/τριών όλων των τάξεων  έχουν ενημερωθεί για τον παραπάνω τρόπο επικοινωνίας με προσωπικά  mail μέσω της πλατφόρμας myschool.

3.       Συγχρόνως γίνεται προετοιμασία από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για δημιουργία e-class στο Π.Σ.Δ. ή  στην πλατφόρμα e-me. 

4.       Έχουν σταλεί σε όλους τους γονείς του σχολείου οι Α.Μ των μαθητών/τριών, προκειμένου να αποκτήσουν  κωδικούς στο Π.Σ.Δ.

5.       Έχει οριστεί γονέας υπεύθυνος σε κάθε τμήμα , ο οποίος έχει αναλάβει να στέλνει στο mail του σχολείου  τους κωδικούς  των παιδιών  για όποιο τμήμα είναι έτοιμο σχετικά με τους κωδικούς στο Π.Σ.Δ., προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία δημιουργίας e-class  από τον κάθε εκπαιδευτικό.


6.       Για  όποιο τμήμα είναι έτοιμο για ψηφιακή τάξη υπάρχει ενημέρωση στους γονείς του τμήματος με mail μέσω της πλατφόρμας myschool δίνοντας το όνομα χρήστη.

7.       Έχουν δημιουργηθεί δοκιμαστικές διαδικτυακές τάξεις  μεταξύ των εκπαιδευτικών για να διαπιστωθεί ο τρόπος λειτουργίας τους.

8.       Στη διαδικασία συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί των ξένων γλωσσών, της Φ.Α. και οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί που εργάζονται στο σχολείο μας.


                                                                            Η Δ/ντρια του σχολείου

                                                                                         Μαρία Μάσσου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.