Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Αγορά ηλεκτρονικών συσκευών.




Κατά την έναρξη του σχολικού έτους, το σχολείο εξασφάλισε με χρήματα, τα οποία δίνονται από την Σχολική Επιτροπή Δήμου Παπάγου Χολαργού, ηλεκτρονικές συσκευές, για τις ανάγκες μιας ενδεχόμενης εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης. Δηλαδή, 3 laptop και 3 tablet. Με την έναρξη της εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης στις 16-11-20,  οι παραπάνω συσκευές διατέθηκαν σε εκπαιδευτικούς και μαθητές του σχολείου. 

Πρόθεση του σχολείου ήταν η εξασφάλιση και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών,  ώστε να ικανοποιηθούν και άλλα αιτήματα γονέων, δεδομένου ότι μέχρι τώρα,  το σχολείο δεν παρέλαβε από άλλες πηγές, τέτοιου είδους συσκευές. 

Για ένα μεγάλο διάστημα ο λογαριασμός του σχολείου ήταν απενεργοποιημένος, λόγω αλλαγής του Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. Με την ενεργοποίηση του λογαριασμού, το σχολείο προέβη, άμεσα, στην παραγγελία 2 tablet για να καλύψει ανάγκες μαθητών και 5 καμερών, έτσι  ώστε να μπορούν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, να κάνουν τα μαθήματά τους από το σχολείο, με καλύτερες συνθήκες διαδικτυακής σύνδεσης με τους μαθητές/τριές τους. 

Με την παραλαβή των 2 tablet, θα ειδοποιηθούν δύο οικογένειες, πάντα δεδομένων κάποιων κριτηρίων, να δανειστούν τις συσκευές. 

Προγραμματίζεται η παραγγελία και άλλων τέτοιων συσκευών, έτσι ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα και άλλων οικογενειών. 

                                                                         Η Δ/ντρια του σχολείου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.