Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

«Δίνουμε Ανάσα στον Υμηττό μας»

Με κεντρικό σύνθημα «Δίνουμε Ανάσα στον Υμηττό μας», 
την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018
ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος  του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, 
σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Κοινότητα GREEN ANGELS 
σας καλούν σεμια συναρπαστική δράση στον Υμηττό με τίτλο GreenAthlon.
Πρόκειται για μια διαδρομή περιπάτου που, για πρώτη φορά, θα συνδυαστεί με περιβαλλοντική δράση, όπου για κάθε συμμετοχή ένα επιπλέον δέντρο θα φυτευθεί στους πρόποδες του Υμηττού.  
Ημεγάλη συνδιοργάνωση φιλοδοξεί να δώσει ανάσα στον Υμηττό αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες και ειδικά τα νέα παιδιά για την σπουδαιότητα του δάσους στο λεκανοπέδιο της Αθήνας.
Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία και τη συμμετοχή των φορέων και των σχολείων του Δήμου και υλοποιείται στο πλαίσιο του «19ου Δρόμου Βουνού - Υμηττός 2018», ο οποίος διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.
Τόπος Εκκίνησης & Τερματισμού: Αθλητικό Κέντρο Χολαργού (τέρμα οδού Σύρου, Ώρα εκκίνησης: 10:30 π.μ.)
Διαδρομή
Η διαδρομή περιπάτου διεξάγεται σε ένα μικρό τμήμα της με άσφαλτο και στο μεγαλύτερο τμήμα της είναι μέσα στο δάσος σε σκληρό χωματόδρομο με μικρές απαιτήσεις από πλευράς φυσικής κατάστασης για τους πολίτες που θα συμμετέχουν. Πιο συγκεκριμένα: Γήπεδο, Αριστοτέλους, Καραολή & Δημητρίου, είσοδος δασικού δρόμου, 5ος δασικός δρόμος δεξιά, μονοπάτι Μ2, Αγ. Ελεούσα και επιστροφή με πουλμανάκια εκπαιδευτηρίων στο σημείο εκκίνησης. Εκτιμώμενη απόσταση: 2,4 km
Απαραίτητη προϋπόθεση για να ζήσετε την μοναδική αυτή εμπειρία είναι να δηλώσετε συμμετοχή στην Φόρμα η οποία υπάρχει στον σύνδεσμο:
http://www.dpapxol.gov.gr/news/deltia-tipou/item/3838-dilosis-symmetoxis-sto-greenathlon.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.