Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

 

         

   

                   5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι η γιορτή της 28ης Οκτωβρίου θα γίνει στην αυλή του σχολείου μας στις 27 Οκτωβρίου από τους μαθητές των Β ΄και  Δ τάξεων και ώρα 8:15 έως 10:00 π.μ.  Η αποχώρηση των μαθητών/τριών θα γίνει με ευθύνη των γονέων- κηδεμόνων.

 Η κατάθεση  στεφάνου θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα από τον σημαιοφόρο και τους παραστάτες οι οποίοι  θα παραμείνουν στο χώρο του σχολείου. Ο δάσκαλος που θα συνοδεύσει τα παιδιά στο ηρώο για την κατάθεση στεφάνου (ώρα 11:30) είναι ο κ. Παπάζογλου Ευστάθιος. Η αποχώρηση των μαθητών/τριών από το ηρώο  θα γίνει με ευθύνη των γονέων- κηδεμόνων.

Την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου, ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα πρέπει να βρίσκονται στην είσοδο  του ιερού ναού της Φανερωμένης  στις 10:15 π.μ., για να παραστούν στη δοξολογία. Η δασκάλα  κ. Καστανιά Νικολέττα θα περιμένει τους μαθητές στην είσοδο του ναού. 

Στις 10:45 π.μ.  οι μαθητές Δ’, Ε΄ και Στ’ τάξης θα συγκεντρωθούν στην αυλή του σχολείου μας για να οδηγηθούν στον χώρο της παρέλασης από την κ .Μαρία Αποστολάκου (γυμνάστρια) και την δασκάλα κ. Εριφύλλη Μόσχου

Με το πέρας της παρέλασης, οι μαθητές θα είναι συγκεντρωμένοι στην πίσω είσοδο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού (Βεντούρη και Κεραμεικού) προκειμένου να τους παραλάβουν οι γονείς τους.

                                                                    Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.