Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Αναστολή Λειτουργίας Τάξεων: Δ΄ και 2 τμημάτων του Ολοημέρου Σχολείου.

Σας ενημερώνουμε ότι με βάση την παρακάτω απόφαση της Δ/νσης Δημ. Υγείας & Κοιν. Μέριμνας, αναστέλλεται η λειτουργία δύο τμημάτων του σχολείου μας. Της Δ΄ τάξης και του Ολοήμερου τμήματος Γ, Δ, και Στ.

"ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ  ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΗΡΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΑΞΗ ( ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ) ΚΑΤΑ ΤΟ 48ΩΡΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ  ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ  ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΓΙΑ 14 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ.

ΕΚ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΔΗΜ. ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ"

 ΠΡΟΣΟΧΗ:

Μετά από επικοινωνία με τη Δ/νση Π.Ε. Β Αθήνας, 

1.  Το τμήμα Δ΄  θα κάνει τηλεκπαίδευση με τους εκπαιδευτικούς της τάξης. Το πρόγραμμα θα είναι πρωινό και θα είναι το ίδιο με το πρόγραμμα του σχολείου. 

Οι εκπαιδευτικοί των ειδικοτήτων θα χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα webex. 

2.  Οι μαθητές/τριες της Ε΄ και της ΣΤ΄ τάξης, οι οποίοι φοιτούσαν στο Ολοήμερο και δεν προσήλθαν σήμερα στο σχολείο,  κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι για 14 ημέρες,  θα λαμβάνουν τις εργασίες τους από τους εκπαιδευτικούς της τάξης τους, στην ψηφιακή πλατφόρμα eme ή eclass. 

3. Το τμήμα ΣΤ2 , του οποίου η εκπαιδευτικός είναι σε κατ' οίκον περιορισμό, θα προσέρχεται κανονικά στο σχολείο, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ και οι οποίοι θα λαμβάνουν τις εργασίες τους στην πλατφόρμα eme ή eclass.

 Οι ώρες του προγράμματος του  ΣT2 θα καλυφθούν από τους εκπαιδευτικούς του Ολοήμερου Σχολείου. 

Γι' αυτό τον λόγο, αναστέλλεται η λειτουργία του Ολοήμερου σχολείου και για τις τάξεις: Α, Β και Γ. 


                                                                                                  Η Δ/ντρια του σχολείου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.