Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

Εκστρατεία "Green Step" -Συμμετοχή του σχολείου μας"Στο πλαίσιο της εκστρατείας Green Step υπό την αιγίδα του Δήμου Παπάγου- Χολαργού,  θα πραγματοποιηθούν δράσεις ενημέρωσης με θέμα την ανακύκλωση και την κομποστοποίηση, δενδροφυτεύσεις, επισκέψεις στα πάρκα της πόλης, επισκέψεις στον Υμηττό, κ.ά. 
Επιδίωξη της εκστρατείας «Green Step», είναι «οι νέοι της πόλης να κατανοήσουν μέσα από τη γνώση και από εμπειρίες τα προβλήματα του περιβάλλοντος, την αλληλεπίδραση ανθρώπου – περιβάλλοντος και φυσικά να διαμορφώσουν αξίες και διάθεση για ενεργό συμμετοχή στην προστασία του".
Το σχολείο μας, και ειδικότερα το τμήμα Γ1, θα συμμετάσχει στην εκστρατεία, με τη διαμόρφωση χώρου και τη δημιουργία σχολικού κήπου, επί της οδού Σαρανταπόρου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος θα φυτέψουν καλλωπιστικά φυτά και λαχανικά, θα κατασκευάσουν ξύλινες πινακίδες με πληροφορίες σχετικά με τα φυτά αυτά και θα παρακολουθήσουν δράσεις και ομιλίες στο Δημαρχείο Χολαργού. Επίσης θα  επισκεφτούν τον Υμηττό με μια προκαθορισμένη δράση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.